HTML

Les aventures extraordinaires d'Ancsipessa

HSZF. Heti SZösszenetek Franciaországból: azaz jelentés a toronyszobából kedvenc brazil-olasz családomról, a francia létről, történésekről a Rue des Lavandiéres-en and stuff. :D

Friss topikok

  • snakeblood: Megváltozott a blogod külleme előnyére! Grat! Jah, OZ voltam. (2012.05.06. 18:23) igen

Címkék

inspiráció

ancsipessa 2012.04.09. 21:28

nemtom, kinek hogy telt a húsvét, meg a hosszú hétvége (na jó, de, van akiről tudom ---- london rulez), de én egészen békésen és nyugodtan töltöttem, annak ellenére is, h zsinórban a 2. hétvége volt, amit Sosoval töltöttem. ma volt szerencsém megnézni vele a Titánok harca című filmnek nevezett kétórás izét, ilyen mitológiásos történet, félő volt, h 10 perc után bealszom, Soso rendszeresen bele is hajolt az arcomba, h alszom-e már. 

Viszont eldöntöttem, h csinálok egy fotóblogot, amit majd követni fog egy honlap is. Sok ötletem van, biztos a tavasz meg a madárcsicsergés van rám ilyen hatással. Abban a 2 hétben, amikor Soso nem lesz itt, szeretnék sokat fotózni, jó lesz, ha majd Szabi itt lesz végre, kitűnő tesztalany lesz pár beállításhoz... hehe. azonkívül fogok még portréfotózni Claytonnal is, mert szemtelenül fotogén a lelkem, illetve fogok keresni egy táncoslányt, a legideálisabb esetben balettosat szeretnék, aki nem kap a szívéhez egy kis Szajna-menti pointe cipőben való pipiskedéstől. Főleg fekete-fehér képekkel tervezek dolgozni, sokkal kifejezőbbnek találom és az is tetszik benne, h nehezebb igazán szépet és kiemelkedőt alkotni, mert kényes dolog, ha két színnel dolgozol csupán. 

Ezenfelül, Szabi, ha olvasod készülj arra, h majd csücsülünk a folyóparton sokat sokat esténként,én meg fotózom a hajókat és a népeket, valamint a sugárutakat. Meg majd megyünk este a Sacré Coeur-höz, ott mindig van történés, spontán koncert, lánykérés, össznépi danolás. Azonfelül írtam egy listát, igazi parisennek ajánlásával: a kis eldugott gyöngyszemekről Párizsban, amit a turisták elkerülnek, de főleg azért, mert nem tudnak róla. Úgyh ami "ezt látni kell" címszó alatt szerepel az útikönyvedben, arra rászánjuk a hétfő délután, kedd délelőttöt és onnantól... megy a köztereken fetrengés fejenként egy üveg hmm... valamivel (vízzel, nyilván). 

és mi mást is hallgatnék így este, mint egy kis Bebel Gilberto-t. Attól tartok, ha valaha eljutok Brazíliába, nehezemre fog esni visszajönni.. :D 

jóccaka!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QC-yLsInYU0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourreloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr234374117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása