HTML

Les aventures extraordinaires d'Ancsipessa

HSZF. Heti SZösszenetek Franciaországból: azaz jelentés a toronyszobából kedvenc brazil-olasz családomról, a francia létről, történésekről a Rue des Lavandiéres-en and stuff. :D

Friss topikok

  • snakeblood: Megváltozott a blogod külleme előnyére! Grat! Jah, OZ voltam. (2012.05.06. 18:23) igen

Címkék

Tominak szeretettel :)

ancsipessa 2012.01.25. 14:17

... merth olyan sűrűn kérdezed, h mizu a blogommal. :)

Tehát, akinek nem mondtam volna, BÚÉK meg fületek érjen bokáig és remélem, jók lesztek idén, mert különben nem tojik a nyuszi semmit. :)

Kronológiailag megkavarva a történetet, visszafelé haladnék az események szövevényes rengetegében. 

Luci hétfőn eltaknyolt a konyhában, aminek a vége egy csúnya bokaficam lett, illetve 3 hét betegszabi meg egy szakajtó gyógyszer. Tehát Soso drága be kell, h érje velem reggel és este is suliba menet, jövet (takarékszövetkezet ehhe) amivel egyelőre úgy tűnik meg van békélve, ma reggel percenként a nyakamba ugrott, mert tele volt az út gilisztákkal és imád rajtuk ijedezni. :) 

FONTOS!! Ha bárki arra vetemedne, hogy olaszoknak tésztát szeretne főzni, azonnal vetemedjen másfele, mert 2 percen belül halálra fogják szekálni kb. még azzal is, hogy "hogy nézel a tésztára-eeee???" szal, ma sütöttem carbonarás tésztát a lányzónak és hát na, sztem otthon ennyi vesződséggel egy 5 fogásos menüt simán meg lehet csinálni. :D

A Zoskolában minden ok, Aurélie szépen gömbölyödik pocakilag, de persze ez így van rendjén, mégiscsak két kisasszony növekszik odabenn! És a következő félévben szintet lépek - felfele. :D büszkeancsi. Igazából az egész csoport feljebb lép, szal semmi extra nincs benne. :D Júniusra pedig sztem elérünk egy kellemes középhaladó szintet, ami tökéletesen beleillik a terveimbe, miszerint év végéig nyelvvizsgázni szeretnék. :) 

ezt most találtam, serelem is, csak Nektek, csak most: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na, most hirtelen ennyi, mert elfáradtam, de nemsokára jövök újdonságokkal, friss hírekkel, érdekességekkel, SP interjúval (csak Gergus miatt) az ACsÉ (Ancsi Csodálatos Élete) következő számában. 

tevefarmok VicaBabának és PanniBabinak, a két királylánynak, meg igazából mindenkinek, aki királylánynak érzi magát, meg annak is, aki nem: :)

 

Jajajaja, a Borgiák 2. évada áprilistól lesz terítéken az ánglusoknál, jeeee!!! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourreloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr113766396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása